Laptisor de matca pur disponibil online
Produse / Categorii de produse
Tinctura de propolis 100ml

Tinctura de propolis 100ml

Tinctura de propolis 100ml
50.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Tinctura de propolis 100ml

Propolisul este cel mai puternic antiseptic cunoscut, produs in stupul de albine, un amestec rasinos pe care albinele il culeg de pe mai mult de 20 de tipuri de pomi si copaci, in special de pe plop, mesteacan, fag, brad si prun, dar si de pe alti pomi sau copaci. Dupa ce albinele au cules suficienta rasina o amesteca cu secretii salivare si ceara.
Propolisul este folosit de albine pentru mentinerea sanatatii stupului, inlaturarea agentilor patogeni si mumificarea eventualilor intrusi.
In general propolisul este cunoscut ca o excelenta substanta antivirala, antibacteriana, antifungica si protectoare a plantelor. Pe de alta parte este cunoscut si ca un produs biologic cu multiple efecte benefice, precum: antioxidant, detoxifiant, antiinflamator, cicatrizant, cu efect de fixare si neutralizare a metalelor grele, stimulator al sistemului imunitar si al bioritmului.

Tinctura de propolis 100ml

Efecte ale propolisului

Propolisul activeaza celulele cronofage, impiedica dezvoltarea celulelor tumorale, este imunostimulator si imunomodulator, este un antibiotic cu spectru larg, conservant natural, coagulant, antiviral, distruge virusul herpes, antiinflamator, de doua ori mai eficient ca aspirina, anestezic local, inlatura edemele, antioxidant, reduce nivelul de colesterol in sange, are efect de purificare a organimului si efect antiparazitar (Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, Plasmodium, etc.), antispasmic, reduce tensiunea arteriala, antiperspirant, reduce stresul, efect balsamic, ajuta la vindecarea ranilor, reduce fragilitatea firelor de par, stimuleaza secretia de colagen si elastina, protejeaza eficient organismul fata de radiatii, are efect nutritiv, un excelent antidot pentru otrava de albine (in special extractul de propolis), potenteaza intuitia si vointa.