Laptisor de matca pur disponibil online
Produse / Categorii de produse
Samburi de struguri 250g (micropulbere)

Samburi de struguri 250g (micropulbere)

Samburi de struguri 250g (micropulbere)
97.00 lei
buc

Producator: Viniseera

Samburi de struguri 250g (micropulbere)

Micropulberea de Samburi de struguri Viniseera

Samburii de struguri sunt nutrientul de baza in lupta impotriva imbatranirii, apara si intareste tesutul conjuctiv, este un puternic antioxidant.

Una din cele mai mari descoperiri din ultimiii 20 de ani a fost cea facuta de Universitatea din Kentucky cand, in conditii de laborator, in urma administrarii unui preparat din seminte de struguri, celule cu leucemie, au inceput sa se autodistruga. Cercetarile ulterioare au aratat ca in 24 de ore de la „introducerea” extrasului de samburi de struguri, 76% din celulele canceroase au fost distruse.

Cum este de asteptat, extrasul din samburi de struguri si-a dovedit eficacitatea pe nenumarare culturi de celule si tesuturi maligne cum ar fi cele din cazurile de: tumori la san, de piele, de plamani, de colon, de stomac si de prostata. Cercetatorii nu au putut stabili inca, cauzele exacte ale acestui fenomen.

Componentele cu efect antioxidant din samburii de struguri sunt polifenolii, care au ca rol impiedicarea proceselor oxidante nocive ce au loc in organism. Stimulii si substantele nocive venite din mediul nostru - cum ar fi apa si aerul poluat, conservantii, stresul – produc in organism radicali liberi, care distrug celulele sanatoase. Cand s-a testat neutralizarea efectelor poluarilor oxidative si cu fier, extrasul de samburi de struguri, s-a dovedit a avea un efect de 20 de ori mai puternic decat vitamina E. Componenetele cu polifenoli din samburii de struguri, apara celulele de efectele nocive produse de radicalii liberi.

Continutul total mediu de polifenoli din pulberea de samburi de struguri este de 3000mg/100grame.

Samburi de struguri 250g (micropulbere)

Numerosi cercetatori cauta o substanta care sa distruga celulele canceroase, dar in acelasi timp sa nu lezeze celulele sanatoase din organism. Din acest punct de vedere, in viitor, extrasul de samburii de struguri, par sa fie o alegere foarte promitatoare.

Pulberea de samburi de struguri ajuta la neutralizarea radicalilor liberi care se produc in organism, cu ajutorul compusilor de polifenol concentrati, a caror eficacitate este de 20 de ori mai mare decat cea a vitaminelor C si E.

Samburii de struguri sunt recomandati sportivilor care depun eforturi fizice, pentru fortificarea sistemului circulator, pentru protejarea articulatiilor si stimularea anabolismului.

Este recomandata pentru contracararea efectelor stresului in cazul celor care desfasoara 8 ore de munca in birouri si care traiesc in orase, pentru cresterea rezistentei la stres prin legarea radicalilor liberi.

Samburii de struguri au un efect antiinflamator, astfel se pot consuma de cei cu probleme ale articulatiilor, de femei cu probleme de menopauza sau de barbati pentru protejarea prostatei.

Pentru utilizarea externa, pulberea de samburi de struguri se poate amesteca in masti, datorita efectului antirid si de netezire a pielii. Efectul benefic asupra pielii – o face elastica - se poate atinge si prin consumul intern, deoarece stabilizeaza colagenul si elastina.

Consumarea produsului este recomandata si tinerilor deoarece stimuleaza activitatea cerebrala si intareste sistemul imunitar. In cazul persoanelor in varsta, se consuma cu scop  preventiv in cazuri de stenoza, artrita sau aterosleroza.

Deasemenea, produsul ajuta in prevenirea problemelor circulatorii, in ameliorarea simptomelor alergice respectiv in reglarea nivelului de colesterol. Ajuta la pastrarea starii de sanatate a articulatiilor si scade inflamatiile.