Laptisor de matca pur disponibil online
Produse / Categorii de produse
Matuzalem picaturi 30ml

Matuzalem picaturi 30ml

Matuzalem picaturi 30ml
290.00 lei
buc

Matuzalem picaturi 30ml

Matuzalem picaturi

Complexul flavonoid unic al Matuzalem, numit și "Moleculele vieții", conține cele mai eficiente extracte de ceai și struguri de vinificație, suplimentate cu vitamina C și anumite tipuri de vitamină B, care împreună pot contribui:
-pentru suport cardiovascular,
-pentru buna funcționare a sistemului nervos,
-pentru a proteja celulele împotriva daunelor oxidative,
-pentru buna functionare a sistemului imunitar,
-pentru metabolismul adecvat.

Matuzalem picaturi 30ml

Proprietăți antioxidante

Cercetările au arătat că flavonoidele sunt capabile să lege radicalii liberi din oxigen și acizi grași, ceea ce le face un antioxidant eficient. Acestea asigură protecția celulelor împotriva efectelor nocive externe și interne ale mediului.

Proprietati antiinflamatoare

Inflamația este răspunsul organismului la prezența unei varietăți de bacterii, viruși, leziuni, substanțe toxice, dar și la reacții ale sistemului imunitar (hipersensibilitate) care pot duce la afectarea țesutului.

Inflamația cronică este asociată cu boli cum ar fi artrita reumatoidă, astmul bronșic, ateroscleroza, boala Alzheimer și bolile oncologice.

Cercetările au arătat că efectele benefice ale flavonoidelor asupra inflamației pot preveni deteriorarea țesuturilor și pot ajuta la normalizarea funcționării sistemului imunitar, având în același timp un mecanism de acțiune similar cu medicamentele antiinflamatoare fără steroizi.

Efect antibacterian și antiviral 

Flavonoidele au actiune antibacteriană și antivirală. De exemplu, catechina, o substanta din ceaiul verde, este eficientă împotriva bacteriilor derivate din alimente și prin urmare are un efect benefic asupra tulburărilor gastro-intestinale.

Probleme cardiovasculare
Este bine cunoscut pentru efectele benefice asupra pereților vasculare, unde pot reduce formarea plăcilor aterosclerotice, reducând astfel riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral. În 2014, cea mai cuprinzătoare analiză  (așa-numita meta-analiză) a studiilor clinice până în prezent a relevat relația dintre utilizarea flavonoidelor și incidența bolilor cardiovasculare. Analiza a arătat că aportul de flavonoide poate reduce semnificativ riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.

Cercetări privind bolile de cancer

Flavonoidele, în special extractele de catechină ale plantei numite Camellia sinensis (ceaiul verde) și relația dintre creșterea tumorii au fost studiate intens începând cu anii 1980. Relația dintre nivelul consumului de ceai și incidența cancerului este încă studiat astăzi, iar cercetarea clinică este în curs de desfășurare.


Boli metabolice 

Cantități excesive de grăsimi viscerale pot fi asociate cu tulburările metabolice, iar aceste tulburări metabolice duc la un risc crescut de boli cardiovasculare. Extractul de frunze de ceai are multe efecte benefice asupra metabolismului  și a proceselor biochimice. Poate reduce consumul de energie, crescând în același timp emisiile de energie și arderea grăsimilor. Flavonoidele din extract pot contribui la buna funcționare a proceselor metabolice.


Boli neurologice

Datele colectate indică faptul că speciile reactive de oxigen sunt implicate în dezvoltarea bolilor neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer sau boala Parkinson. Flavonoidele extrase din ceai neutralizează radicalii liberi și atenuează efectele lor negative, exercită un efect neuroprotector.


Boli infectioase

Flavonoidele pot afecta proliferarea bacteriană pe membranele celulare   astfel au o bună activitate antibacteriană. Există o serie de studii privind efectul flavonoidelor asupra sistemului imunitar al corpului uman.


Dozare

1ml=18picaturi pe zi. Dacă este necesar, doza poate fi crescută la 2 capsule pe zi. Recomandat pentru utilizare pe termen lung. Nu înlocuiește o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele sale. Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și pentru mamele care alăptează. Dupa desfacere a se pastra la frigider. A se agita inainte de folosire.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.