Laptisor de matca pur disponibil online
Produse / Categorii de produse
Dolored spray 100ml

Dolored spray 100ml

Dolored spray 100ml
111.00 lei
buc

Producator: Manna Vita

Dolored spray 100ml

DOLORED 100ml spray antiinflamator și analgezic. Făcut 100% din ingrediente naturale. În timpul procesului de producție, dezvoltatorii au folosit plante, care pot asigura ameliorarea durerilor si inflamatiilor. Aceasta diferă de cremele obișnuite, deoarece sub formă de spray punctele dureroase, inflamate pur și simplu trebuiesc suflate, astfel încât timpul de absorbție este mult mai rapid.
Conține alantoină, care are un efect antiinflamator și de protecție a pielii. Datorită efectelor de răcire este o soluție excelentă pentru, dureri, inflamatii și disconfort cutanat, camforul este o soluție excelentă pentru durerile reumatice și musculare, care este, de asemenea, inclus în spray.
Are urmatoarele efecte benefice: - anestezic local, antibacterian, antispastic, reduce tumefierea, tratarea vânătăilor, Dureri de: umăr, cot, încheietura mâinii, șold, articulația genunchiului, ameliorarea durerilor coloanei vertebrale - Sprayul contine si extract de arnica, ulei de căpșună, extract de gălbenele, extract de tataneasa.
Conține salicilat de metil, un agent antiinflamator nesteroidian sau bisabolol care de asemenea atenuează inflamația dar are și proprietăți antimicrobiene și susține absorbția altor medicamente.

Instrucțiuni de utilizare: Suflați de 3 ori pe zi în zona afectata.

Compoziție: Apa, salicilat de metil, propanediol, ulei de canola, extract de flori din calendula officinalis, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, alcool izopropilic, extract de frunze Symphytum Officinale, mentol, camfor, Rosmarinus officinalis oil, Salix Alba ) Extract de scoarță, Extract de flori Arnica Montana, Extract de flori Chamomilla Recutita, Fenoxietanol și Glicerină de etilhexil, Allantoin, Bisabolol, Ulei de Thymus Vulgaris, Ulei de Eugenia Caryophyllus.

Dolored spray 100ml

Conține: alantoină, mentol, camfor, ulei de rozmarin, ulei de cimbru, ulei de cuișoare, extract de calendula, salicilat de metil, extract de scoarță de salcie, extract de arnica, extract de mușețel, extract tataneasa, Bisabolol.